3 Verrassende voordelen van Fusselastic steunzolen

Welke zaken zijn voor u doorslaggevend wanneer u steunzolen aan wilt schaffen?
Is het het comfort, de prijs of het feit dat uw steunzool meer doet dan alleen ondersteunen? Goed nieuws! Fusselastic steunzolen hebben al die eigenschappen. In dit artikel zetten we voor u op een rij waarin we ons met trots onderscheiden.

Verrassend voordeel 1: Past in iedere schoen

Één van onze grootste drijfveren bij Fusselastic, is mensen afhelpen van vervelende klachten die plezierig wandelen en staan belemmeren.

We zijn dan ook enorm trots als we reviews zoals deze in onze mailbox ontvangen:

‘Sinds 2 weken maak ik gebruik van Fusselatic Steunzolen en ik moet zeggen ze zijn fantastisch!! Ik geniet weer volop van het lopen en ze passen in iedere moderne schoen. Ik heb mijzelf direct verwend met een paar nieuwe Panama Jacks Boots 😃 Ik kan dit bedrijf en de Fusselatic Steunzolen aan een ieder aanbevelen die last heeft van enige vorm van pijn in de voeten of rug! Dank Fusselatic voor jullie professionele hulp!’
Vera Damwijk

Wat mevrouw Damwijk mooi aanstipt, is dat de Fusselastic zolen haar niet alleen van haar klachten af hebben geholpen, ze zijn ook gewoon te dragen in moderne schoenen. Het oog wil immers ook wat.

Door de dikte die traditionele steunzolen in een schoen innemen, is de keuze uit bijbehorende schoenen een stuk beperkter.
Bij Fusselastic steunzolen is dit niet het geval. Deze zijn slechts 1 mm dik en passen in iedere moderne schoen, zoals pumps, laarsjes, sportschoenen en zelfs open schoenen.

Een handig klittenbandsysteem zorgt ervoor dat de steunzolen op hun plaats blijven en dat u ze makkelijk tussen uw verschillende paren schoenen kunt verwisselen.

Met Fusselastic hoeft u dus geen concessies te doen. U kunt gewoon uw lievelingsschoenen blijven dragen.Verrassend voordeel 2: Fusselastic steunzolen zijn goedkoper dan reguliere steunzolen

Een paar Fusselastic steunzolen gaat gemiddeld 5 jaar mee en is daarom goedkoper dan reguliere steunzolen. Deze moet u vaak al na 2 jaar vervangen. Dit is zonde van uw geld,  extra grondstoffen en de moeite die het kost om nieuwe zolen aan te laten meten.

De reden dat u langer met de zolen doet is, omdat Fusselastic steunzolen zijn gemaakt van Zweeds veerstaal. Dit type staal gaat veel langer mee dan het materiaal waar reguliere steunzolen van zijn gemaakt, u ontvangt bij Fusselastic zelfs 5 jaar garantie op de vering.

Een paar Fusselastic steunzolen is daarom een duurzame investering, die voordeliger is op langere termijn.

 

Verrassend voordeel 3: Fusselastic steunzolen verbeteren uw bloedcirculatie

Fusselastic steunzolen hebben een uniek voetkussen – we noemen dit de pelot – die uw voet oplicht tijdens het lopen. Hierdoor krijgt uw voorvoet een boogvormige spaarstand. De gekneusde, haarfijne vaten in uw voorvoet worden gemasseerd en uw tenen krijgen meer bewegingsvrijheid, waardoor uw bloed weer beter circuleert.

De drukpunten onder uw voet worden merkbaar ontlast waardoor branderig gevoel, steken en pijn verdwijnen.

Ook zorgt de pelot ervoor dat uw kuitspierpomp actief wordt gehouden, wat extra bijdraagt aan het terugpompen van het bloed naar uw hart.


Zelf ervaren?

Bent u nieuwsgierig hoe een Fusselastic steunzool en de pelotte nou precies aanvoelt en wilt u een goede vergelijking kunnen maken met andere steunzolen? Onze consulenten komen graag thuis bij u langs.

U kunt de Fusselastic steunzolen dan testen in uw eigen schoenen en de voordelen ervaren. Wanneer u enthousiast bent doen we een voetmeting en dragen we er zorg voor dat u een paar Fusselastic steunzolen helemaal op maat aan huis krijgt geleverd.

Maak vandaag nog een afspraak of vraag onze brochure aan als u meer wilt lezen over onze steunzolen.