Steunzolen voor hakken: Stralen met de zolen van Fusselastic

Veel vrouwen hebben een haat/liefde verhouding met hoge hakken. Sommige vrouwen kunnen er uren op lopen zonder ook maar een beetje last te hebben, terwijl anderen binnen een half uur het liefst al op blote voeten verder gaan. De kans is groot dat ook u al snel last krijgt van het lopen op hoge hakken. Maar wist u dat het ook bij hoge hakken mogelijk is om zooltjes of steunzolen te dragen? Sterker nog, bij Fusselastic maken we deze zolen dagelijks!

Hakken met steunzooltjes

Inlegzolen voor hakken

Een veelvoorkomend probleem bij het dragen van hakken is een verstoring in de bloedcirculatie van de voeten, maar ook veel druk op gevoelige delen van de voet. Wanneer uw voeten al iets gevoeliger zijn, wordt het lopen op hakken al snel onmogelijk. Door zooltjes te gebruiken kan u comfortabeler en dus ook langer met hoge hakken op pad gaan.

Een aantal voordelen van (goede) steunzolen voor hakken zijn bijvoorbeeld:

  • Betere verdeling van de druk op de voeten
  • Minder vermoeide kuit- en beenspieren
  • Langer plezier van uw prachtige hakken
  • Beter doorbloeding van de voeten
  • Bijna onzichtbaar

Hakken met zooltjes

Wanneer u goede steunzolen gebruikt in uw hakken zal u merken dat u langer door kan lopen op uw hoge hakken. U zal ook minder last hebben op de lange termijn én minder spierpijn na een lange avond op hoge hakken.

Gel inlegzolen bij hoge hakken

Bij het gebruik van zooltjes denkt men al snel aan gel inlegzolen. De gelkussens zijn aangenaam zacht en geven daarom een comfortabel gevoel aan de voeten. Op de korte termijn heeft men daarom ook vaak minder last van de voeten. Helaas bieden gel inlegzolen geen oplossing voor de drukverdeling op uw voeten, daarnaast verbeteren ze ook niet de doorbloeding. Het resultaat is dat u op de lange termijn alsnog last krijgt van uw voeten en er onbewust nog langer mee door loopt ook. Het is daarom op de lange termijn (en in het algemeen) af te raden om gel inlegzolen te gebruiken bij hoge hakken.

Steunzolen voor hoge hakken op maat

Als u op zoek bent naar comfort en optimaal gemak bij het dragen van hoge hakken, dan moet u eigenlijk in alle gevallen kiezen voor steunzolen. Steunzolen bieden alle eerder genoemde voordelen zonder dat deze goed zichtbaar zijn. Daarnaast is het vitaal dat de steunzolen voor hoge hakken altijd op maat gemaakt worden, hierdoor zijn ze praktisch onzichtbaar en voorkomt het ‘’glijden’’ en andere ongemakken in de hak.

Zooltjes voor Hakken

De steunzolen voor hakken van Fusselastic zijn volledig op maat gemaakt, praktisch onzichtbaar en zorgen voor een langer en beter draagcomfort. Bent u nieuwsgierig hoe échte steunzolen wel resultaat kunnen boeken? Maak direct een afspraak.

Fusselastic komt bij u thuis langs en zorgen voor een passend resultaat en pijnvermindering in uw dagelijks leven!