Gratis en vrijblijvende voetmeting bij u thuis


Leven en lopen met pijn is iets wat u niemand gunt. Gelukkig zijn er hulpmiddelen die voet- of gewrichtspijn deels, of zelfs helemaal weg kunnen nemen.

Gratis steunzolen proberen

De consulenten van Fusselastic komen graag bij u langs. Samen wordt er dan gekeken naar de mogelijkheden en kan u in meerdere schoenen een proef set steunzolen uitproberen. Zo kunt u dus direct ervaren of de Fusselastic steunzolen prettig zitten en verlichting geven bij uw klachten.

Persoonlijke voetafdruk

Ook wordt een persoonlijke voetafdruk gemaakt zodat u kunt zien waar uw klachten zich onder de voet bevinden. Besluit u gebruik te maken van de zolen? Dan worden de Fusselastic steunzolen altijd op maat gemaakt in onze eigen fabriek.

Plan nu een gratis consult (t.w.v. € 39,-) in en laat u in het comfort van uw eigen huis adviseren. Vul het onderstaande contactformulier in en we zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Maak uw keuze

Bij de gratis voetmeting wordt gekeken naar uw voet en uw unieke voetafdruk. De deskundige consulent laat u naar wens de steunzool proberen en geeft u uitgebreid advies over de mogelijkheden en toepassingen van een Fusselastic steunzool.

Deze gratis voetmeting wordt u aangeboden omdat wij volledig achter ons product staan. Door u het product te laten ervaren en proberen verwachten wij u een oplossing aan te bieden voor uw voetproblemen.

Voor meer informatie kunt u altijd de blog lezen.

Bedankt voor uw interesse en tot snel!