Afspraak maken
NL 053 – 82 00 810 BE 015 – 480 566

Laat u adviseren bij u thuis!

Leven en lopen met pijn is iets wat u niemand gunt. Gelukkig zijn er hulpmiddelen die voet- of gewrichtspijn deels, of zelfs helemaal weg kunnen nemen.

Gratis steunzolen proberen

De consulenten van Fusselastic komen graag bij u langs. Samen wordt er dan gekeken naar de mogelijkheden en kan u in meerdere schoenen een proef set steunzolen uitproberen. Zo kunt u dus direct ervaren of de Fusselastic steunzolen prettig zitten en verlichting geven bij uw klachten.

Persoonlijke voetafdruk

Ook wordt een persoonlijke voetafdruk gemaakt zodat u kunt zien waar uw klachten zich onder de voet bevinden. Besluit u gebruik te maken van de zolen? Dan worden de Fusselastic steunzolen altijd op maat gemaakt in onze eigen fabriek.
Plan nu een gratis consult (t.w.v. € 39,-) in en laat u in het comfort van uw eigen huis adviseren. Vul het onderstaande contactformulier in en we zullen spoedig contact met u opnemen.

Bij de gratis voetmeting wordt gekeken naar uw voet en uw unieke voetafdruk. De deskundige consulent laat u naar wens de steunzool proberen en geeft u uitgebreid advies over de mogelijkheden en toepassingen van een Fusselastic steunzool.

Deze gratis voetmeting wordt u aangeboden omdat wij volledig achter ons product staan. Door u het product te laten ervaren en proberen verwachten wij u een oplossing aan te bieden voor uw voetproblemen.

Voor meer informatie kunt u altijd de blog lezen.

Fusselastic heeft landelijk consulenten die bij u thuis komen voor een vrijblijvend advies, Tijdens dit bezoek kunt u zelf ervaren hoe een Fusselastic proefmodel aanvoelt in uw schoenen. Daarnaast wordt er direct een persoonlijke voetafdruk van uw voeten gemaakt.

De oplossing voor uw voetproblemen!

Bedankt voor uw interesse en tot snel!

  • Maak uw keuze