fbpx
Afspraak maken Gratis brochure
NL 053 – 82 00 810 BE 015 – 480 566

Behandelen brandende voeten

Heeft u het gevoel dat uw voeten in de brand staan? Dan kan het zijn dat u last heeft van brandende voeten, oftewel het burning feet syndrome. Dit kan ontzettend vervelend zijn, vooral als het ervoor zorgt dat u geen plezier meer heeft in het dagelijks leven of zelfs niet meer normaal aan het werk kunt. Mocht dit het geval zijn, dan is het van belang dat u zo snel mogelijk op zoek gaat naar de onderliggende oorzaak. Heeft een professional de oorzaak vastgesteld? Dan helpen de specialisten van Fusselastic u graag bij het behandelen brandende voeten.

Wat zijn brandende voeten en hoe ontstaan ze?

De intensiteit van brandende voeten varieert van persoon tot persoon. Waar de een er een beetje jeuk van krijgt, krijgt de ander er ook nog eens slaapproblemen bovenop. Concrete symptomen zijn overgevoelige voetzolen die zeer doen bij het aanraken ervan en overmatig zweten. Ook kunt u last hebben van jeuk aan de voeten en een tintelend gevoel.

Brandende voeten zijn vaak een symptoom van weer een andere aandoening, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Het kan bijvoorbeeld ontstaan door een slechte doorbloeding, auto-immuunziekten, schade aan zenuwen en reuma. Aan de andere kant kan de boosdoener zoiets simpels zijn als slecht passende schoenen en schimmelinfecties. Ook een ongelijkmatige drukverdeling doet niet veel goeds voor uw voeten. Kortom: het is belangrijk om de oorzaak te laten achterhalen door een professional. Zo kan er een passende oplossing worden gezocht voor het behandelen brandende voeten.

Behandelen brandende voeten met Fusselastic inlegzolen

Ontstaan uw brandende voeten door een ongelijkmatige drukverdeling op de voet door te lang staan of lopen, soms in combinatie met slecht passende schoenen? Het behandelen brandende voeten als gevolg van deze oorzaak kan worden opgelost door Fusselastic inlegzolen. Door het veerkrachtige materiaal dat wij gebruiken voor onze zolen, wordt het drukverschil door uw lichaamsgewicht opgevangen. Daarnaast zorgt de schokbrekende vering voor een perfecte ondersteuning.

De inlegzolen worden speciaal voor uw voeten op maat gemaakt. Onze consulenten komen bij u aan huis om afdrukken te maken van uw voeten. Door de afdrukken wordt goed zichtbaar hoe de belasting is verdeeld op uw voeten. Aan de hand hiervan kunnen wij de perfecte pasvorm voor u bepalen. Zo helpen de specialisten van Fusselastic u met het behandelen brandende voeten.  

Interesse in behandelen brandende voeten met de inlegzolen van Fusselastic?

Heeft u last van brandende voeten en wilt u graag meer informatie over voetklachten en de inlegzolen van Fusselastic bij u thuis? Vraag dan gratis de vrijblijvende offerte aan op onze website of plan een consult in. Heeft u vragen over ons product of uw klachten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. 

Blauwdruk steunzolen Delft

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG Enschede
Nederland
Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor