Mevrouw A. Zevenhuijzen 

8/6/2004

Ik ben reuze tevreden over de Fusselastic steunzolen. Hiervoor had ik al therapeutische zolen, maar toch nog veel last van de voor voeten. 
De eerste week dat ik de Fusselastic steunzolen heb gedragen was de druk bij de voor voeten weg dus niet zo pijnlijk meer, wel wat last van een vermoeide midden rug.

Tweede week wordt de pijn in de rechter knie wat minder. 

Derde week geen pijn meer onder de voeten. Zo nu en dan de paarse pelotten geprobeerd. 
Waar ik nu nog last van heb is iets pijn in de knie met fietsen. Ik draag veel de paarse pelotten omdat ik veel loop. In het begin van de dag bij het instappen in de schoenen altijd even wennen. Voor de rest bevallen mij de Fusselastic steunzolen goed.  

Mevrouw P.M. Haan 
8/7/2004
 
Toen de consulent van uw firma in het voorjaar bij mij was en het contract voor de Fusselastic steunzolen waren getekend, vroeg hij mij of ik u na verloop van tijd een review wilde schrijven over het gebruik. 

Ik ben zojuist teruggekeerd van een vakantie in de bergen en heb daar de zolen in de bergschoenen gedragen. Ook daarvoor heb ik de steunzolen al gedragen in zowel dichte, lage schoenen als in sandalen, waarin ik het klitteband heb gebruikt. 

Ik wil u graag berichten dat de steunzolen mij uitstekend bevallen. Na twee weken was ik er helemaal aan gewend en ik draag de zolen dagelijks. Bij het wandelen in de bergen bleek mij wel dat mijn ene voet beter met het 'normale' pallot (de grijze) functioneerde en dat mijn andere voet "lekkerde liep" met het verdikte pollot (de paarse). Doordat je de palotten er makkelijk af kan schuiven leek mij dat geen probleem. 

Zoals u in uw brochure beschrijft: het asfalt in onze woonomgevingen is het groote probleem voor onze voeten in de loop der jaren. Ik ben daarom blij met deze oplossing! 

A.J. Mol 

18/8/2004

Ruim 10 jaar geleden kreeg ik erge voetproblemen, ik kwam daardoor bij een podoloog terecht, die vast stelde dat ik de ziekte van norton had (hierbij komt de zenuw tussen de botjes van het voetgewricht.)

Ik kreeg nieuwe steunzolen aangemeten, waarna ik elk half jaar voor controle moest komen, daarbij werden de steunzolen eventueel aangepast. De eerste twee consulten waren gratis, daarna kost elk consult 35 euro. 

De voetproblemen bleven, ondanks de verbeteringen. 

Drie maanden geleden kwam er iemand bij mij aan de deur, die Fusselastic steunzolen verkocht. Ondanks dat ik er geen vertrouwen in had heb ik de man binnen gelaten. Ik hechte geen vertrouwen in zijn verkooppraatje. Toen hij mij vroeg een eindje te lopen op de Fusselastic steunzolen, ben ik een straatje om geweest. Bij thuiskomst had ik tijdens het lopen geen problemen gehad. Daarom wilde ik het risico nemen om de zooltjes te bestellen. Ik had niets te verliezen, daarbij denkend aan de klachten die ik bleef houden en aan de halfjaarlijkse controles die mij ook geld kosten. 

Ik heb gelijk een tweedelig paar besteld. Vlak voor mijn vakantie naar Zwitserland kreeg ik de zooltjes binnen. Na twee dagen liep ik de hele dag op de nieuwe Fusselastic steunzolen met paarse massage pellotten. Tijdens mijn vakantie in Zwitersland en de tijd daarna, tot nu toe, heb ik geen klachten meer van mijn voeten. Dat terwijl ik heel veel gewandeld en geklommen heb. 
Ik ben blij dat ik de steunzolen gekocht heb en zou iedereen met voetproblemen deze zooltjes willen aanraden.

Mevruow D. Hornsveld 

7/9/2004

Ik ben heel erg blij met mijn steunzolen van e.b. Fusselastic. En heb er erg genoten van mijn vakantie. Alleen al het wandelen, maar ook het winkelen zonder pijnlijke voeten. Uw consulent was ook een heel vriendelijke man. Hartelijk dank voor alles. 

L.D. Krukland 

2/1/2005

Sinds juni 2004 draag ik e.b. Fusselastic tot volle tevredenheid. In 1998 heb ik een zware niersteen operatie ondergaan en precies 1 jaar later had ik een geperforeerde blinde darm. Na deze 2 zware operaties kon ik bijna niet meer lopen. Na oefentherapie ging het iets beter, alleen nog geen lange afstanden lopen. Na +- 2 maand Fusselasic steunzolen ging het lopen stukken beter en nu loop ik weer als een kieviet. Fantastisch! Voorheen had ik als ik thuis was sloffen aan, maar nu loop ik veel met de schoenen aan in huis. Met een huisartsen verklaring kreeg ik de totale kosten vergoedt van de zorgverzekeraar. 


De heer J. Vlok

16/5/2007 

Ik wil u iets moois vertellen over het prachtige product e.b. Fusselastic steunzolen.

Zes jaar geleden begonnen mijn voeten pijn te doen en dat werd steeds erger, ik kon in de loop der jaren bijna niet meer lopen. Ik ben bij de voetspecialist in het ziekenhuis geweest en die ging er van alles aan doen. Ik kreeg injecties, een botscan en nog andere behandelingen. Uit de botscan kwam het resultaat dat het slijtage was en ik er maar mee moest leren leven. Ik kon niet meer lopen. Toen kreeg ik een reclame folder over de e.b. Fusselastic steunzolen met een kaartje er in. Op dit kaartje stond dat als ik meer wilde weten ik het kaartje met mijn gegevens moest op sturen. Dat heb ik gedaan. Ik heb daarna een brochure via de post gekregen met uitstekende uitleg erin. Ik besloot het te proberen. Er kwam een consulent bij mij thuis om een voetafdruk te maken. Ik kreeg proef steunzolen om ze even uit te proberen, ze waren niet mijn maat maar het voelde niet slecht. Na zes weken kreeg in mijn steunzolen thuis gestuurd, alles was netjes verpakt. Ik ging het lopen op de steunzolen uitproberen en ik was verbaasd. Ik kan weer lopen. Na een paar dagen liep ik twee uur achter elkaar. Ik ben 78 jaar en ik kan u vertellen hoe verheugd ik was. Ik zeg nog vaak tegen mijn vrouw: 'Wat loopt het toch lekker met die steunzolen, dat is echt een wonder'.