fbpx
Afspraak maken Gratis brochure
NL 053 – 82 00 810 BE 015 – 480 566

Impressie fabriek

De oprichter van e.b. Fusselastic, mevrouw Edeltraud Brenner heeft meer dan 25 jaar geleden zich als doel gesteld om voetproblemen effectief en permanent op te lossen. Het was eerst van belang om de oorzaken van pijn in de voet te identificeren en de pijn als zodanig te begrijpen. Zelfs de beste schoen kan geen oplossing bieden, als met het fundamentele probleem: namelijk de harde grond geen rekening word gehouden.

Het is cruciaal om een effectief kussentje onder de voet te plaatsen, zodat dit symptomen actief kan wegnemen en op een natuurlijke manier zijn werk kan doen.

Gepatenteerd systeem

Op basis van dit uitgangspunt heeft Edeltraud Brenner met haar medewerkers het gepatenteerde Fusselastic systeem ontwikkeld, dat inmiddels door meer dan tweehonderdduizend mensen in heel Europa wordt gedragen. De jarenlange ervaring die we hebben zetten we dagelijks in om u te helpen. De vele positieve reacties van onze klanten zijn een indicatie van de invloed van Fusselastic verende steunzolen op de voeten en op het hele bewegingsapparaat.

Zelfs bij vakexperts vindt ons product brede acceptatie. Wij hebben Fusselastic continu verder ontwikkeld: met een individueel meetsysteem maken we uw voetafdruk en analyseren we om voor u perfecte steunzolen op maat te maken. De productie van de unieke Fusselastic steunzolen vindt plaats in Balzheim (Duitsland, deelstaat Baden-Württemberg). Onze consulenten zijn in heel Europa beschikbaar voor u.