Hieronder kunt u als klant uw ervaringen weergeven. Klik op "Maak bericht aan" om uw tekst in te voeren.

Herald Hessels - 15/08/2017 om 16:07

Wie, met doorgezakte voorvoeten kan me een reactie geven over het gebruik van deze steunzolen ?
Graag een reactie via deze weg
Bij voorbaat dank!
Herald Hessels

Vermeir Annick - 05/02/2017 om 22:02

Beste,
Sinds enige tijd ben ik in het bezit van fusselastic steunzolen. Na deze een paar dagen te hebben gedragen wist ik; dit is het!!! Kon het van de daken schreeuwen. Heb jaren van her naar der gelopen met altijd hetzelfde resultaat. Steunzolen met aangepast schoeisel. D.w.z. gesloten schoenen zonder hak. Spijtig toch voor ons als dames. Sinds ik fusselastic steunzolen draag is dit voor mij verleden tijd. Ook tijdens de zomer kan ik van zomerse schoentjes genieten. Aangezien ze uit een metaal zijn vervaardigd is het super qua onderhoud. Ben reuma patiente en fusselatic steunzolen geven enorme verlichting aan mijn gewrichten. Ik ga nooit de deur uit zonder mijn zolen; anders ben ik verloren...
Zou het iedereen aanbevelen!

Mevrouw C. Huth - 20/12/2016 om 15:57

Sinds juni 2016 heb ik nieuwe steunzolen van Fusselastic. Door een advertentie in de regionale krant De Stedendriehoek, ben ik gaan informeren en het sprak mij direct aan.

Ik liep met leren steunzolen, die mijn voeten veel te veel naar buiten lieten lopen.
Door de Hallus valgus knobbels stonden mijn voeten niet meer goed en was onzeker met een (hakje) te lopen. En ik had continu lage rug klachten. Ook werd het wandelen in mars tempo moeilijk.

Nu, door de stalen nieuwe steunzolen van Fusselastic, staat mijn rechter voet weer recht en kan ik weer flink wandelen. Mijn lage rug klachten zijn tot op minimaal aanwezig en dat ook niet iedere dag.

Ik ben blij deze stap te hebben genomen, het was wel een behoorlijke prijs maar de zorg verzekeraar deed er 35 % bij.

Ik heb er geen spijt van deze steunzolen gekocht te hebben.De service is prima en het is fijn dat je nergens naar toe moet, de consulent komt bij je thuis.

Met vriendelijke groet, mevrouw C. Huth

Miranda - 29/11/2016 om 15:06

Sinds een half jaar de switch gemaakt van steunzolen naar Fusselastic. Na een dagelijkse opbouw zijn ze nu onmisbaar. De bevestiging met klittenband en slanke vorm maakt dat ze in elke schoen passen, zelfs in zomerse slippers. De deskundigheid en begeleiding van consulente Janneke Vonk heb ik als erg prettig ervaren. Kortom een fijn product waar mijn lichaam wel bij vaart.

Marie-Louise Roefs - 28/11/2016 om 16:15

Na enige tijd ervaring met fusselastic ben ik alleen maar tevreden. de steunzool is stevig ,dun(scheelt een schoenmaat) en verslijt niet dus alleen maar positief ook het feit dat deze ook in sandalen kan .

Mevr. M. Schellens - 02/04/2015 om 09:14

Ik heb vandaag mijn zolen ontvangen, waarvoor mijn dank. Ik heb ze onmiddellijk aangedaan en een zaligheid aan de voeten! Nogmaals bedankt voor de goede opvolging.
Met vriendelijke groet.
Mevr. Schellens

Mevr. T. de Baar - 31/03/2015 om 15:12

Geachte mevrouw/mijnheer,

Op de 50+ beurs van afgelopen november 2014 in Eindhoven heb ik bij u steunzolen gekocht. Ik ben hier heel tevreden over. Dit wil ik u toch even doorgeven omdat ik er heel kritisch over was en het ook heel veel geld vond voor iets waar ik niet van wist hoe het zou bevallen.

C. Maas - 19/01/2015 om 15:06

Als gevolg van een verkeerde lichaamshouding had ik altijd pijnlijke voorvoeten: eeltpitten en likdoorns.
Sinds ik de verende steunzolen van Fusselastic draag en niet meer de podologische steunzolen,kan ik weer lopen zoveel ik wil.Ik merk ook dat betreffende steunzolen mij 'dwingen' een juiste houding aan te nemen.
Ze zijn onontbeerlijk voor mij geworden.

D Wisselaar - 26/11/2014 om 12:15

Twee weken geleden ben ik Fusselastic zolen gaan dragen.
Ik heb in het verleden mijn voeten verpest,omdat ik veel op hoge hakken liep.
De laaste jaren kon ik niet meer op hoge hakken lopen,waardoor mijn schoenenkast vol stond met ongedragen schoenen.
Op dit moment draag ik Fusselastic en mijn schoenen met hoge hakken kan ik eindelijk weer aan
Ik ben zelfs in het ziekenhuis geweest om foto,s te maken,mijn voeten waren opgezet via de huisarts doorverwezen en men kon niets vinden. dus de reguliere zorg kwam zonder oplossing.Mijn ervaring is dus ook luister niet teveel naar de huisartsen stippel je eigen weg uit.ik ben nu Pijnvrij ondanks Fusselastic.bedankt mensen.

evert en marijke van kooij - 21/07/2014 om 11:10

Zo voor de vierde keer de vierdaagse gelopen en nu met de fusselastic zolen. Evert zijn ervaringen zijn prima, geen last van hielspoor gehad (daardoor de vorige keer niet uitgelopen). Sneller herstel van spieren en ook geen klachten van de knie. Wel erg warm en ook een pijnlijke plek bovenop de voet bij het middenvoetsbeentje. Je kan niet zeggen of dit door de zooltjes komt maar hier had hij anders nooit last van.
Mijn ervaring was anders; de eerste dag al voelde ik dat de zool ging irriteren. Erg warm en ik kreeg blaren(al jaren geen last meer van gehad). Dit was voor mij de reden dat ik ze alleen de eerste dag heb gedragen en daarna niet meer.
Wel ga ik door met het uitproberen van de zool en als ik geen blaarvorming meer krijg zal de ervaring beter zijn.

Hennie van Bemmelen - 19/07/2014 om 22:48

Als testloper heb ik tijdens de Nijmeegse Vierdaagse gelopen op de steunzolen van fusselastic. Omdat ik ze niet voldoende heb kunnen inlopen is het niet gelukt om ze alle vier de dagen helemaal te dragen. Na zo'n 25 km kreeg ik last van blaar vorming en heb de laatste 15 km op mijn oude zolen gelopen. Wel jammer omdat het wat mijn knieën betreft fantastisch liep. Ditzelfde is me ook de andere dagen overkomen. Die blaren had ik waarschijnlijk ook wel gekregen als ik mijn oude zolen had gebruikt. Toch denk ik dat ik dankzij de fusselastic zolen de vierdaagse met goed gevolg heb volbracht. Andere jaren had ik echt een dag of drie nodig om mijn voeten te laten rusten en ik weer gewoon kon lopen, nu zou ik zelfs een vijfde dag hebben kunnen lopen. Ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben met het resultaat wat is behaalt. Graag wil ik fusselastic bedanken dat ik ze heb mogen proberen.

H. van Welij - 11/07/2014 om 18:10

Ik ben een lange afstand loper
heb verleden jaar [2013 ] de Nijmeegse vierdaagse niet kunnen lopen vanwege heup en lage rugproblemen
Januari 2014 heb ik kennis mogen maken met fusselastic op
de 50+ beurs te veldhoven.
Daar is mijn euvel ter sprake gekomen en werd mij geadviseerd om de zooltjes van fusselastic te proberen. Er werd mij verteld dat dit de zooltjes waren waarmede ik de nijmeegse vierdaagse zou kunnen lopen.
Als ik nu vertel dat dit het geval is: dit jaar loop ik weer mede
op de zooltjes van fusselastic
Heb met deze zooltjes alweer menig km gelopen en met goed resultaat
Dus zijn echt aan te bevelen!

AM Philips-kok - 10/06/2014 om 11:40

Sinds 2 jaar maak ik gebruik van de Fusselastic zooltjes en ben daar zeer tevreden over. Ik kan weer gewone schoenen en laarzen dragen en zelfs in open schoenen zijn ze veelal bruikbaar.
Wel erg duur en via de zorgverzekeraar kreeg ik niets vergoed. Dat is wel heel erg jammer. Ik ben er dan ook erg zuinig op.

Harry - 27/04/2014 om 10:04

Geachte Fusselastic medewerkers

Tijdens bezoek 50+ beurs te Veldhoven ben ik fusselastic tegen gekomen
hed verleden jaar [2013]geen nijmeegse vierdaagse virdaagse kunnen lopen vanwege lage rug en heupproblemen na het aanmeten en ontvangen van de zooltjes het ik het wandelen weer hervat er ging wwer een wereld voor mij open om op deze manier zonder problemen te kunnen wandelen
Ik hoop door het van deze zooltjes de nijmeegse virdaagse [2014 ] weer te kunnen meelopen
ben niet meer de jongste 82 lentes dus dit is voor mij een opluchting dat dit weer mogelijk is
Met de meeste waarderig

Harry

Drago - 12/03/2014 om 15:35

Hereby i would like to expres my thank to you for your very professional, quick and effective work by providing me the Fusselastic foot support system. Thank to you, i have received them inside a very short period, which i find very commendable.

Till now, i am extremely satisfied with Fusselastic foot support system.

Best regards (Brussel-België)

Antoinette - 14/02/2014 om 12:54

Geachte medewerkers,
Hierbij wil ik mijn tevredenheid uiten over de snelle levering van mijn nieuwe steunzolen. Tussen het aanmeten en de levering zat maar 14 dagen. Voor mij een zeer aangename verrassing gezien de pijnlijke voeten die ik had. Ik loop nu ruim een week op mijn nieuwe zolen. Ik loop weer pijn vrij en ik merk dat ik mijn voeten weer recht neerzet bij het lopen. Ik ben een zeer tevreden klant (al ruim 7jaar). Ik kan iedereen met voetklachten aanraden zich voor hulp bij u te melden.
Met vriendelijke groet,
Antoinette
- Oegstgeest

D. Battels - 06/12/2013 om 19:31

Ik had last van lage rugklachten. Na het proeflopen thuis voelde ik direct al verschil. Na twee dagen op Fusselastic lopen was ik bijna pijnloos en binnen een week van mijn rugklachten af. Ik ben nog jong (45) en gebruik ze nu vooral tijdens stedentrips of als ik weer eens last heb van mijn onderrug.

 
Pagina 1 van 1