fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Last van brandende voeten

Veel mensen hebben wel eens last van branderige voeten. Vaak zit er geen ernstige oorzaak achter, maar het kan wel hinderend zijn in het dagelijks leven. Een wandeling door het bos of een dagje naar het pretpark zit er dan vaak niet meer in. Heeft u veel last van branderige voeten? Laat het uw leven niet ernstig beïnvloeden! De specialisten van Fusselastic helpen u graag bij het vinden van een oplossing.

Wat zijn branderige voeten?

Wanneer u last van branderige voeten heeft, wordt dat ook wel het burning feet syndrome genoemd. Zoals de naam eigenlijk al doet vermoeden, hebben mensen met het burning feet syndrome last van het gevoel dat de voeten in brand staan. Soms is dit enkel een lichtelijke irritatie, bij anderen kan het gevoel zo hevig zijn dat het leidt tot slapeloze nachten. In de meeste gevallen bestaan de symptomen van branderige voeten uit overgevoelige voetzolen die zeer doen bij het aanraken ervan en overmatig zweten. Ook kunt u last hebben van jeuk aan de voeten en een tintelend gevoel. Dit komt vaak doordat de druk op de voet ongelijkmatig is verdeeld.

Hoe ontstaan branderige voeten?

Een brandend gevoel in de voeten kan verschillende oorzaken hebben en zijn vaak een symptoom van een andere aandoening, maar niet altijd. Wel kan het dusdanig effect hebben, dat u uw dagelijkse taken niet meer optimaal kunt uitvoeren. Wanneer het zo ver is, is het verstandig om een professional in te schakelen om de oorzaak achter de branderige voeten te achterhalen.

Als de branderige voeten op zichzelf het probleem zijn, dan is het probleem relatief makkelijk te verhelpen. Het kan bijvoorbeeld liggen aan slecht passende schoenen, schimmelinfecties of zelfs sokken van irriterende stofferen. Ook te lang op uw voeten staan en lopen kan een boosdoener zijn; zeker in combinatie met slecht passende schoenen is dit niet fijn.

De oplossing: Fusselastic inlegzolen

De ongelijkmatige drukverdeling op de voet door te lang staan of lopen, soms in combinatie met slecht passende schoenen, kan worden opgelost door Fusselastic inlegzolen. Door het veerkrachtige materiaal dat wij gebruiken voor onze zolen, wordt het drukverschil door uw lichaamsgewicht opgevangen. Daarnaast zorgt de schokbrekende vering voor een perfecte ondersteuning. Hierdoor wordt de last van branderige voeten verlicht.

De inlegzolen worden speciaal voor uw voeten op maat gemaakt. Onze consulenten komen bij u aan huis om afdrukken te maken van uw voeten. Door de afdrukken wordt goed zichtbaar hoe de belasting is verdeeld op uw voeten. Aan de hand hiervan kunnen wij de perfecte pasvorm voor u bepalen.

Klaar met last van branderige voeten?

Heeft u last van branderige voeten en wilt u graag meer informatie over voetklachten en de inlegzolen van Fusselastic bij u thuis? Vraag dan gratis de vrijblijvende offerte aan op onze website of plan een consult in. Heeft u vragen over ons product of uw klachten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen.

Blauwdruk steunzolen Delft

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG Enschede Nederland
Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart