fbpx
Afspraak maken Gratis brochure
NL 053 – 82 00 810 BE 015 – 480 566

Oorzaken tintelende en brandende voeten

Heeft u het gevoel alsof uw voeten niet meer bij uw lichaam horen? Of dat uw voeten in de brand staan? Dit zijn natuurlijk wijzen van spreken, maar deze sensaties kunnen als zeer vervelend kunnen ervaren. Het is dan ook begrijpelijk dat u zo snel mogelijk van dit gevoel af wilt. De inlegzolen van Fusselastic kunnen hierbij helpen! Maar voordat we u de verlossende oplossing bieden. Is het van essentieel belang dat de oorzaken tintelende en brandende voeten gevonden worden.

Oorzaken tintelende en brandende voeten en de navolgende symptomen

De benamingen zeggen het eigenlijk al: u heeft last van tintelende en/of brandende voeten. Bij tintelende voeten heeft u het gevoel dat uw voet ‘ slaapt’. Of erger nog, u heeft helemaal geen gevoel meer in uw voet. Dat is een naar gevoel, maar vaak komt het gevoel in uw voet snel weer terug. Dan heeft u misschien te lang gezeten, de benen over elkaar gehad of verkeerd gelegen.  Echter kan het gevoel ook chronisch zijn. Dan is de kans aanwezig dat een tintelende voet juist een symptoom is van een andere aandoening, zoals zenuwbeknelling of een beschadiging van de zenuwen.

Brandende voeten worden ook wel het burning feet syndrome genoemd. De intensiteit varieert van persoon tot persoon: de een heeft enkel een lichtelijke irritatie, de ander kan er zelfs niet eens van slapen. Concrete symptomen bestaan uit overgevoelige voetzolen die zeer doen bij het aanraken ervan en overmatig zweten. Ook kunt u last hebben van jeuk aan de voeten en een tintelend gevoel. Brandende voeten kunnen ontstaan door achterliggende oorzaken, maar bijvoorbeeld ook door slecht passende schoenen, schimmelinfecties en te lang op uw voeten staan en lopen kunnen allen een boosdoener zijn. Ook een ongelijkmatige drukverdeling doet niet veel goeds voor uw voeten.

De oplossing: Fusselastic inlegzolen

Het is dus belangrijk dat u de oorzaken tintelende en brandende voeten goed laat onderzoeken door specialisten. Hebben de problemen te maken met een zenuwbeknelling of een ongelijkmatige drukverdeling op de voet? Dan zijn Fusselastic inlegzolen de juiste oplossing voor u. Door het veerkrachtige materiaal dat wij gebruiken voor onze zolen, wordt het drukverschil door uw lichaamsgewicht opgevangen. Daarnaast zorgt de schokbrekende vering voor een perfecte ondersteuning.

De inlegzolen worden speciaal voor uw voeten op maat gemaakt. Onze consulenten komen bij u aan huis om afdrukken te maken van uw voeten. Door de afdrukken wordt goed zichtbaar hoe de belasting is verdeeld op uw voeten. Aan de hand hiervan kunnen wij de perfecte pasvorm voor u bepalen. Zo helpen de specialisten van Fusselastic u met het tackelen van de oorzaken van tintelende en brandende voeten.  

Tackle de oorzaken tintelende en branderige voeten met Fusselastic

Wilt u graag de oorzaken tintelende en branderige voeten onderuithalen en wilt u graag meer informatie over voetklachten en de inlegzolen van Fusselastic bij u thuis? Vraag dan gratis de vrijblijvende offerte aan op onze website of plan een consult in. Heeft u vragen over ons product of uw klachten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. 

Blauwdruk steunzolen Delft

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG Enschede
Nederland
Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor