fbpx
Afspraak maken Gratis brochure
NL 053 – 82 00 810 BE 015 – 480 566

Oplossing brandende voeten

Heeft u last van brandende voeten? Dat kan ontzettend vervelend zijn, vooral als het een hinderende factor is in uw dagelijks leven. Lang staan of lopen is uit den boze en normaal naar werk gaan is een onmogelijke opgave. Vaak zit er geen ernstige oorzaak achter en is het probleem op te lossen met bijvoorbeeld inlegzolen. De specialisten van Fusselastic helpen u graag bij het vinden van een oplossing brandende voeten.

Symptomen van brandende voeten

Brandende voeten worden ook wel het burning feet syndrome genoemd. Heeft u hier last van, dan herkent u zich wel in de omschrijving dat u het gevoel heeft dat uw voeten in brand staan. De intensiteit varieert van persoon tot persoon: de een heeft enkel een lichtelijke irritatie, de ander kan er zelfs niet eens van slapen. Concrete symptomen bestaan uit overgevoelige voetzolen die zeer doen bij het aanraken ervan en overmatig zweten. Ook kunt u last hebben van jeuk aan de voeten en een tintelend gevoel.

Hoe ontstaan branderige voeten?

Een brandend gevoel in de voeten kan verschillende oorzaken hebben en is vaak een symptoom van een andere aandoening, maar lang niet altijd. Het kan bijvoorbeeld ontstaan door een slechte doorbloeding, auto-immuunziekten, schade aan zenuwen en reuma. Het is daarom verstandig om bij brandende voeten altijd hulp te vragen aan een professional, zodat de juiste oorzaak achterhaald kan worden.  

Als de branderige voeten op zichzelf het probleem zijn, dan is het probleem relatief makkelijk te verhelpen. Slecht passende schoenen, schimmelinfecties en te lang op uw voeten staan en lopen kunnen allen een boosdoener zijn. Ook een ongelijkmatige drukverdeling doet niet veel goeds voor uw voeten. Kortom: het is belangrijk om de oorzaak te achterhalen, zodat er een passende oplossing brandende voeten kan worden gezocht.

De oplossing: Fusselastic inlegzolen

De ongelijkmatige drukverdeling op de voet door te lang staan of lopen, soms in combinatie met slecht passende schoenen, kan worden opgelost door Fusselastic inlegzolen. Door het veerkrachtige materiaal dat wij gebruiken voor onze zolen, wordt het drukverschil door uw lichaamsgewicht opgevangen. Daarnaast zorgt de schokbrekende vering voor een perfecte ondersteuning.

De inlegzolen worden speciaal voor uw voeten op maat gemaakt. Onze consulenten komen bij u aan huis om afdrukken te maken van uw voeten. Door de afdrukken wordt goed zichtbaar hoe de belasting is verdeeld op uw voeten. Aan de hand hiervan kunnen wij de perfecte pasvorm voor u bepalen. Zo helpen de specialisten van Fusselastic u met de perfecte oplossing brandende voeten.

Interesse in onze oplossing brandende voeten?

Heeft u last van branderige voeten en wilt u graag meer informatie over voetklachten en de inlegzolen van Fusselastic bij u thuis? Vraag dan gratis de vrijblijvende offerte aan op onze website of plan een consult in. Heeft u vragen over ons product of uw klachten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. 

Blauwdruk steunzolen Delft

Fusselastic B.V.

Hengelosestraat 541

7521AG Enschede

Nederland

Tel Nederland: 053 – 82 00 810

Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht Optimale drukverdeling voor uw voeten Eenmalige investering, jarenlang loopplezier Gemiddelde levensduur van 10 jaar Tienduizenden klanten gingen u reeds voor