Afspraak maken
NL 053 – 82 00 810 BE 015 – 480 566

Wilt u steunzolen laten aanmeten? Dit kan bij u thuis in Veenendaal

Als u kiest voor de steunzolen van Fusselastic, worden deze speciaal voor u op maat gemaakt in onze fabriek. Het is dan ook van groot belang dat de zolen geheel op uw voeten en persoonlijke voorkeur afgestemd worden. Om deze reden komen wij de steunzolen aanmeten bij u thuis in Veenendaal of bij uw podoloog. Onze consulent komt naar het door u gewenste adres en zal de werking met u bespreken. Zo bent u vooraf op de hoogte van wat er komt kijken bij het ontwikkelen van uw steunzolen.


Voetafdruk

Een van onze consulenten zal tijdens de afspraak, voor het steunzolen aanmeten, afdrukken maken van uw voeten. Op deze afdruk kunnen wij zien hoe de belasting over uw voet is verdeeld. Door middel van verschillende meettechnieken kunnen wij de perfecte pasvorm voor uw voeten bepalen. Zo maken wij een analyse die informatie geeft over de conditie van de voeten. Tot slot zullen wij de pasvorm bepalen door alle metingen te vergelijken en door uw lichaamsgewicht.


Verschillende soorten steunzolen

Wij produceren een aantal verschillende soorten steunzolen. Tijdens het steunzolen aanmeten zal onze consulent een aantal modelzolen meenemen naar de afspraak bij u in Veenendaal. U mag deze na de metingen in uw schoenen passen. Zo krijgt u een beter beeld van hoe het zal gaan zijn als u uw zolen daadwerkelijk gaat dragen in het dagelijks leven. Daarnaast kunt u met verschillende zolen een rondje lopen. Als u een keuze heeft gemaakt, zullen wij de bestelling doorgeven aan de fabriek. Daar zal de zool precies voor uw voeten geproduceerd worden. Binnen vier tot zes weken na het steunzolen aanmeten worden deze naar u thuis in Veenendaal gestuurd.


Pijnvrij lopen

Als u uw op maat gemaakte zolen heeft ontvangen, zal u merken dat lopen een stuk comfortabeler is. De zolen zorgen ervoor dat uw gewicht gelijk verdeeld is over uw voet. Zo heeft u geen schokken van het lopen op harde ondergronden zoals beton. Ook zorgen de zolen ervoor dat drukpunten onder uw voet worden ontlast. Kortom, al uw klachten zullen verdwijnen. U zult niet de eerste zijn waarbij de pijn verholpen is afkomstig uit Veenendaal!


Contact

Wilt u graag meer informatie over voetklachten en de steunzolen aanmeten van Fusselastic bij u thuis in Veenendaal? Vraag dan gratis de vrijblijvende offerte aan op onze website of plan een consult in. Heeft u vragen over ons product, het aanmeten of uw klachten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. Wilt u graag een afspraak maken? Dit kan direct op onze website.

Steunzolen aanmeten Veenendaal

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG Enschede
Nederland
Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566


Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Éénmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor