De steunzolen van Fusselastic behoren tot de beste ter wereld.

Het concept van de Fusselastic steunzolen is 30 jaar geleden ontwikkeld door mevrouw Edeltraud Brenner uit Duitsland. Meer dan 100.000 mensen uit West-Europa lopen op de steunzolen van Fusselastic. Fusselastic steunzolen zijn niet te vergelijken met orthopedische inlegzooltjes. De steunzolen van Fusselastic zijn uniek in zijn soort.

steunzolen - Fusselastic

De steunzolen van Fusselastic geven de driepuntsvering terug

De gezonde voet van de mens beschikt over een natuurlijke drie-punts-vering, die u voor voetproblemen beschermt. Dit betekent, dat er drie belastingspunten en drie bruggen zijn, die bij de belasting door het lichaamsgewicht stootdempend in elkaar veren en zo de schokken tijdens het lopen opvangen. Om deze voeteigen drie-punts-vering te behouden, hebben uw voeten een natuurlijke ondergrond nodig.

Tegenwoordig loopt de mens echter overwegend op harde bodems, beton en steen. De voeteigen drie-punts-vering wordt daardoor aangetast. De gevolgen zijn pijnlijke voeten en voetproblemen zullen ontstaan. Branden, steken, pijn, eenzijdige belasting, drukpunten, zware vermoeide voeten en benen maken u het leven zwaar. De steunzolen van Fusselastic bootsen de perfecte natuurlijke ondergrond na en geeft zo uw voeten de drie-punts-vering terug. Het is geen stijve, onbeweeglijke of orthopedische inlegzool / steunzool, maar een veerkrachtig hulpstuk, die door de variërende druk van het lichaamsgewicht meegeeft en drukpunten als een schokbreker in verend lopen omzet. De steunzolen van Fusselastic behoort daarmee tot de beste ter wereld. Een verdere weldaad brengt de aanvullende geïntegreerde pompmassage, die de voorvoet zacht masseert en voor een betere doorbloeding zorgt. Deze unieke combinatie bevrijdt u definitief van de kwellende pijnen.

Steunzolen nodig ?

Neem contact op met Fusselastic en vraag of u mag proeflopen op een standaard set steunzolen.