Afspraak maken
NL 053 – 82 00 810 BE 015 – 480 566

Heeft u interesse in steunzolen? Maak dan snel een afspraak bij u thuis in Nijmegen

De steunzolen van Fusselastic zijn een uniek product, vele inwoners uit Nijmegen maken er al gebruik van. Geen van de andere steunzolen in de markt levert hetzelfde resultaat als die van Fusselastic. De zolen bestaan uit een elastisch materiaal dat ervoor zorgt dat schokken gedempt worden. Daarnaast masseert het materiaal ook nog uw voeten. Hierdoor wordt de bloedsomloop gestimuleerd en zorgt een opwaartse druk ervoor dat u weer comfortabel kan wandelen.

Op maat gemaakt

De steunzolen worden speciaal voor uw voeten ontwikkeld. U kunt een afspraak maken met een van onze consulenten. De afspraak kan gemaakt worden bij u thuis in Nijmegen maar ook bij uw podoloog. Wij zullen allereerst een afdruk van uw voeten maken. Hierdoor kunnen wij zien hoe uw lichaamsgewicht verdeeld is over uw voeten en welk deel dus het meest belast wordt. Onze consulent brengt ook verschillende modelzolen mee. Zo kunt u de verschillende zolen (in uw schoenen) proberen. Door een combinatie van uw persoonlijke voorkeur en ons professionele oordeel zullen wij tot een keuze komen.

Hoe werken de steunzolen?

De steunzolen bestaan uit een aantal onderdelen die ervoor zorgen dat u weer comfortabel kunt lopen door Nijmegen. Aan de voorkant van de zool zitten opsteekbare, stootzachte massage-pelotten. Deze zorgen ervoor dat klachten als branden, steken en pijn onmiddellijk weg worden genomen. Iets verder op de zool zit een balancerend stuk. Dit is hier geplaatst vanwege de flexibele vorkeinden.

Aan de onderkant van de zool zit een bufferzone. Deze zone zorgt ervoor dat de schokken worden getransformeerd naar verend lopen. Tot slot is de achterkant van de zool voor het dragen en veren van de voet. Dit zorgt ervoor dat uw voeten onvermoeibaar zijn, alle gewrichten en hielbeen worden ontlast en de tegendruk wordt afgeleid.

Voetklachten

Door de harde ondergronden waar wij dagelijks over lopen, verslappen onze spieren, banden en pezen. Dit belast onze voeten zo erg dat de aangeboren 3-punts-vering verslechterd. Door het erop achteruitgaan van de voeten, kunt u diverse klachten krijgen. Ook klachten waarbij u niet direct aan de voeten zal denken als oorsprong. Toch is dit vaak de oorzaak. Gelukkig kan dit vrij eenvoudig opgelost worden met de steunzolen van Fusselastic. Als u de op maat gemaakte steunzolen besteld heeft zullen ze binnen vier tot zes weken naar uw woonplaats in Nijmegen gestuurd worden.

Contact

Wilt u graag meer informatie over voetklachten en de steunzolen van Fusselastic bij u thuis in Nijmegen? Vraag dan gratis de vrijblijvende offerte aan op onze website of plan een consult in. Heeft u vragen over ons product of uw klachten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. Wilt u graag een afspraak maken? Dit kan direct op onze website.

Steunzolen Nijmegen

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG Enschede
Nederland
Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Éénmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor