fbpx
Afspraak maken Gratis brochure
NL 053 – 82 00 810 BE 015 – 480 566

Verende inlegzolen

Fusselastic is een hoogontwikkelde, elastische steunzool, die schokken dempt en gelijktijdig uw voeten masseert.

Geen enkele steunzool of schoeisel heeft hetzelfde effect als Fusselastic. Het is een veerkrachtig middel dat het drukverschil van het lichaamgsgewicht opvangt. Verder zorgt de schokbrekende vering voor een perfecte ondersteuning die het lichaam in balans houdt. De massagepelot stimuleert de bloedsomloop en zorgt voor een opwaartse druk, om het wandelen weer aangenaam te maken.

Het geniale principe van Fusselastic is het gevolg van de wisselwerking tussen de 3-punts-vering en de geïntegreerde pompmassage. Deze werkingswijze kunt u zelf ervaren wanneer u Fusselastic steunzolen zal dragen.

Fusselastic is een Duitse onderneming die meer dan 30 jaar bestaat. Fusselastic levert op maat gemaakte steunzolen die, op natuurwetenschappelijke basis, de voet echte hulp biedt. Het concept van de Fusselastic steunzolen is gepatenteerd in Europa en de USA.

De Fusselastic steunzolen nemen de natuurgetrouwe 3-punts-vering over en ondersteunen de terugloop van het bloed naar het hart. Uw voeten krijgen de functie, het balansvermogen, de spiertraining en de schokbrekende elasticiteit stapsgewijs weer terug.

Om de perfecte pasvorm van Fusselastic te garanderen wordt er een individuele voetmeting gedaan. Fusselastic is slechts één millimeter dun en kan in al uw schoenen gedragen worden, zelfs in open schoenen.